Brigády študentov a daň z príjmov - Oravcová, Martina
Pracovnoprávny vzťah študenta - brigádnika so zamestnávateľom. Platenie poistného. Základné zásady pri zdanení príjmu. Mesačné zdanenie príjmu. Vysporiadanie po skončení roka. Príjmy študenta zo zahraničia.