Albrecht Reimold: základom je pozitívne myslenie - Brezovský, Jozef
Rozhovor s predsedom predstavenstva spoločnosti Volkswagen Slovakia, Albrechtom Reimoldom o novinkách spoločnosti, o logistike, o zvyšovaní počtu zamestnancov, o Číne ako dôležitom odberateľovi, o spolupráci s technickými vysokými školami, o tom, že sa v minulom roku stali automobilovým závodom s najštíhlejšou výrobou v Európe.