Podniky v kríze: Prečo máme stres? - Záležáková, Eliška
Dynamika zmien, narastajúca konkurencia, kríza a zvyšujúce sa nároky na pracovníkov zvyšujú intenzitu záťažových situácií. Stres je náročná záťažová situácia, ktorú vyvoláva úzkosť a napätie, ktoré má potenciálny podiel na vzniku rôznych ochorení. Prejavy a symptómy stresu.