Zkušenosti s vedením skupinového poradenství formou "motivačních kursů" - Malindová, Kateřina
Skúsenosti v rámci skupinového poradenstva formou motivačných kurzov, a to spravidla pre dlhodobo nezamestnaných. V čom spočíva hlavný význam účasti na skupinovom poradenstve. Hlavná náplň a forma vedenia motivačných kurzov. Postoj účastníkov k psychológovi.