[Ekonómia a životné prostredie] - Válek, Juraj, 1981-
Recenzia na knižnú publikáciu autorky Evy Romančíkovej s názvom Ekonómia a životné prostredie. Vychádza z teoretických poznatkov ekonomickej vedy. Zámerom autorky je premietnuť ekonomické princípy do riadenia životného prostredia a prispieť k širšiemu pochopeniu ekonomických súvislostí v starostlivosti o životné prostredie.