Koncepty a všeobecné princípy podľa IFRS pre malé a stredné podniky - Ješš, Michal, 1986-
Interpretácia kvalitatívnych charakteristík pri aplikácii IFRS pre malé a stredné podniky na konkrétnom príklade.