IFRS 9 - Finančné nástroje a jeho aplikácia v malých a stredných podnikoch - Ješš, Michal, 1986-
IFRS pre malé a stredné podniky obsahuje dva oddiely týkajúce sa finančných nástrojov. Účtovná jednotka si môže zvoliť, ktoré požiadavky bude aplikovať v plnom rozsahu. IFRS pre malé a stredné podniky tiež umožňuje použitie IAS 39 - Finančné nástroje.