Európa a euro na križovatke - Kráľ, Miloš
Súčasná situácia v eurozóne. Voľby vo Francúzsku, rozpad vlády v Holandsku, vývoj situácie v Grécku, Španielsku a ďalších krajinách južnej Európy poukazujú na nesprávnosť a zlyhanie riadiacich postupov, ktoré boli v eurozóne použité v posledných 10 - 15 rokoch. Nezamestnanosť mladých ľudí do 25 rokov v štátoch EÚ v roku 2011. Potreba zmeny súčasného stavu v eurozóne.