George Bush prehovoril - Forbes, Steve
Oficiálny rozhovor bývalého prezidenta G. Busha o ekonomike, ktorý poskytol časopisu Forbes. Odpovede G. Busha na otázky autora článku ohľadne znižovania daní, úpadku americkej ekonomiky, obchodnej vojny s Čínou a ďalších zaujímavých tém.