Diplomy aj pre tých, čo nestihli študovať a vládnu - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s prof. Ing. Vierou Cibákovou, CSc, rektorkou VŠEMvs v Bratislave. Vzdelávanie, vedecko-výskumná činnosť, skvalitnenie správy vecí verejných, života a podnikania v regiónoch Slovenska.