Kľúčové témy znova na programe dňa - Krištofičová, Dagmar
Ďalšie z pravidelných stretnutí Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS). Podpora a razancia požiadaviek problémov miest a obcí v slovenských regiónoch.