Development of agricultural trade and competitiveness of the commodity structures of individual countries of the Visegrad Group - Svatoš, Miroslav
Analýza vývoja hodnoty, štruktúry komodity, teritoriálnej štruktúry a konkurencieschopnosti poľnohospodárskeho obchodu krajín Vyšehradskej štvorky v rokoch 1993-2008. Vývoj poľnohospodárskeho sektora v Česku, Slovensku, Maďarsku a Poľsku. Predmet a metodológia. Výsledky a diskusia.