O vymožiteľnosti práv duševného vlastníctva - Repa, Radoslav
V súvislosti s problematikou vymožiteľnosti práv duševného vlastníctva a s očakávanou revíziou smernice Európskeho parlamentu a Rady č. 2004/48 EK(Intellectual Property Rights Enforcement Dirrective - smernica IPRED) sa dňa 26. apríla, v rámci Svetového dňa duševného vlastníctva, na pôde Európskej komisie v Bruseli uskutočnila konferencia zameraná na túto problematiku.