Dopravní politika EU a význam dopravy - Cempírek, Václav
Biela kniha 2011. Podpora udržateľnej dopravy. Mestá bez emisií z dopravy. Multimodálna doprava a moderná infraštruktúra. Investície do budúcnosti. Inteligentné dopravné systémy. Nepriaznivý vývoj v železničnej doprave. Nové koncepcie mobility.