Palety a boxy z EPS - Vítek, Miloslav
Expandovaný polystyrén (EPS) - plastový materiál, ktorý sa už niekoľko desiatok rokov používa na rôzne účely a jeho obľúbenosť je daná radou jeho pozitívnych vlastností. EPS palety a ich využívanie. Mechanické, ekologické a ekonomické prednosti týchto paliet. EPS palety ako náhrada drevených paliet. EPS palety firmy Arpack. Využitie EPS na termoboxy.