RFID v evropské železniční dopravě - Hurban, Ivo
Projekt na zavedenie technológie RFID pre potreby železničnej nákladnej dopravy, ktorý bol zahájený v roku 2008 vo Švédsku. Projekt GS1 a jeho technické prevedenie. Krajiny, ktoré sú do projektu zapojené. Projekt Logi-gate v Českej republike. Rakúsky prístup k RFID v železničnej doprave.