Bitka UEFA o svoju značku - Klučiarová, Eva
Zápis príslušného označenia ako ochrannej známky je základnou platformou obrannej stratégie UEFA, ktorá ako majiteľ práv môže zaručiť výhradné licenčné práva všetkým komerčným partnerom, ktorí svoje obchodné aktivity chcú prepojiť s futbalovou udalosťou mimoriadneho formátu.