Táto krajina nie je pre mladých - Záborský, Ján
Sporenie na starobu. 90 percent dôchodkov na Slovensku vypláca štát, súkromné systémy sú zatiaľ nezrelé. Čaro dlhodobého sporenia. Čo umožňujú súkromné úspory.