François Hollande: Hledání ztracené víry a naděje znovunalezená? - Ludvík, Zdeněk
Víťazstvo F. Hollanda vo francúzskych prezidentských voľbách. Otázky týkajúce sa vlády nového prezidenta. Nádej pre Európu solidarity a súdržnosti. Hospodárska kríza a európska kríza viery. Zahraničná politika.