Pohledem analytika: Co ohrožuje pojistný trh? - Lhotská, Kateřina
Kľúčové faktory problémov v poisťovníctve, ktoré ohrozujú poistný trh. Marketingové formulácie a plnenie daných sľubov. Reputácia poisťovníctva, nezrovnalosť distribúcie, klimatické zmeny a nová regulácia finančného trhu.