SVIPO: Nástroj pro systematické odhalování podvodů napříč trhem - Karel, Ondřej
Česká asociácia poisťovní zahájila realizáciu projektu Systém výmeny informácií (SVIPO), umožňujúcu systémovú výmenu medzi poisťovňami za účelom odhaľovania poistných podvodov. Realizácia a efektivita projektu.