Long Term Care: Demografický problém trápí i Francii - Jeníková, Irena
Údaje o francúzskom poistom trhu v oblasti súkromného zdravotného poistenia. Sociálno-ekonomické zmeny a budúci vývoj zdravotného poistenia vo Francúzsku.