Inovácie - zdroj konkurencieschopnosti podnikov služieb v znalostnej ekonomike - Kubičková, Viera, 1970-
Dynamizácia malých a stredných podnikov. Inovácia ako hlavný zdroj konkurencieschopnosti podnikov v období fungovania znalostnej ekonomiky. Vzťah inovácií a produktivity. Model konkurencieschopnosti destinácie cestovného ruchu.