Kultúra slovenskej gastronómie v minulosti a jej možnosti využitia pre cestovný ruch - Staňo, Roman
Konzumácia jedál a nápojov v slovenskej gastronómii. Spôsoby stolovania v slovenskej gastronómii v minulosti. Spôsoby konzumácie jedál a nápojov v slovenskej gastronómii v minulosti. Zasadací poriadok pri stole. Cestovný ruch a gastronomický zážitok.