Syntetizovanie výsledkov ekonomickej analýzy podniku - Strážovská, Ľubomíra
Významnou podmienkou riadenia organizácie je znalosť ekonomických, technických a finančných vzťahov a výsledkov. Hlavným cieľom analýzy je poznať, objasniť a poskytnúť čo najrealistickejší obraz o ekonomickej a finančnej situácii podniku a o jeho postavení na trhu. Syntetizovanie výsledkov ekonomickej analýzy podniku sa uskutočňuje podľa potrieb podniku.