Marketingová stratégia cestovného ruchu Slovenska na roky 2010-2013 - Trefil, Peter
Schválenie "Marketingovej stratégie Slovenskej agentúry pre cestovný ruch 2011-2013" vládou SR 11. mája 2011. Väčší dôraz na domáci cestovný ruch a cielenejšie zameranie sa na zahraničné trhy. Slovensko ako žiadaná, jedinečná a kvalitná dovolenková destinácia. Výsledky výskumného projektu a marketingová stratégia.