Ziskovejší než pred krízou - Kláseková, Martina
Rentabilita kapitálu bankového sektora sa vrátila na 15 percent, no bol to prechodný výskok. Bankári avizujú, že tento rok bude slabší. Vývoj ziskov bánk v SR (2001-2011).