Neskončite v Abilene! - Mišún, Juraj, 1978-
Abilenský paradox sa stal obľúbenou témou pre historikov, psychológov, mysliteľov, vedcov či analytikov v oblasti rozhodovania. Prečo vôbec vzniká abilenský paradox.