Manažment verejnej správy v spoločenskom prostredí - Kútik, Ján
Verejná správa a verejný sektor, ako aj ich manažment v nadväznosti na oblasť verejnej politiky. Oblast verejnej politiky a činnosť orgánov verejnej správy (vlády, štátnej správy, samosprávy), v rámci politických rozhodovaní pri riadení štátu.