Univerzitné spin-off firmy - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Univerzitné spin-off firmy - základná charakteristika, potenciál a ekonomické prostredie. Vznik, úlohy a prínosy univerzitnej spin-off firmy. Nástroje uvádzania akademického výskumu do praxe. Univerzitný výskum na Slovensku.