Samospráva a jej výkon v podmienkach obcí s výrazným zastúpením rómskeho obyvateľstva - Tekeli, Jozef
Výkon miestnej samosprávy v špecifických podmienkach. Deformácia fungovania slovenskej obecnej samosprávy. Návrh riešenia faktickej deformácie slovenskej obecnej samosprávy a možnosti ich presadenia v slovenskom právnom poriadku.