Ani dotknúť - Hambálková, Jana
Miesto na scéne platobných kariet si vlani vybojovali bezkontaktné. Pri platbách v obchodoch sa plastovým peniazom črtá vo svete konkurencia - mobilné telefóny. Budúcnosť plastov.