BOZP v ubytovacích a stravovacích službách - Jančurová, Laurencia
Zamestnanci hotelových, reštauračných a stravovacích služieb (Horeca) konfrontovaní s vysokým pracovným nasadením, fyzicky náročnou prácou pod časovým tlakom a nepretržitým kontaktom so zákazníkom. Prioritné témy v oblasti reštauračných a hotelových služieb vo vzťahu zamestnanec - zamestnávateľ. Nelegálne zamestnávanie. Previerky BOZP a ich výsledky. Najčastejšie riziká v odvetví Horeca a ako ich znížiť.