Behaviorální a fundamentální rovnovážní měnový kurz české koruny - Komárek, Luboš
Rámcové vymedzenie jednotlivých koncepcií rovnovážneho menového kurzu. Ekonometrické možnosti pri odhade rovnovážneho menového kurzu. Opis aplikácií dvoch metód odhadu rovnovážneho menového kurzu, vrátane ich empirických výsledkov pre menový kurz koruny k euru.