Poisťovne sa priblížili k rekordnému zisku - Záborský, Ján
Zisk poisťovní v roku 2011. Na rozdiel od bánk nemajú poisťovne väčší problém s prístupom ku kapitálu. Solvency II môže nakoniec viesť k ďalším rastom hospodárskeho výsledku sektora.