Príčiny zaostávania nových členských krajín EÚ: empirická analýza na základe Montgomeryho dekompozície - Dujava, Daniel
Teoretické východiská ideálnej Montgomeryho dekompozície a rozkladu TFP na technológiu a efektívnosť. Výsledky výpočtov a ich interpretácia.