Daňový bonus u zamestnancov - Mintál, Ján
Základné podmienky a pravidlá uplatňovania daňového bonusu. Uplatňovanie daňového bonusu zamestnancov. Postup uplatňovania daňového bonusu u zamestnávateľa. Preukazovanie nárokov na daňový bonus. Potrebné doklady.