ITB Berlín 2012 - Čuridlo, Michal
ITB Berlín je miestom B2B rokovaní s tour operátormi a obchodnými partnermi z celého sveta a miestom stretnutia odborníkov udávajúcich trendy v cestovnom ruchu. Nárast distribúcie produktu cestovného ruchu cez internet. Zľavové portály, ktoré negenerujú žiadnu lojalitu k značke ani opakovaný nákup. Sociálne siete a ich vplyv na nákupný proces. Využívanie mobilných zariadení na rezervácie. Personalizácia. Komplexný prístup - cesta k úspechu.