Podporná politika v podmienkach vybraných typov regiónov - Tvrdoň, Jozef
Príspevok sa zaoberá podpornou politikou v podmienkach vybraných typov regiónov. Teoretické prístupy k podpornej politike. Podpornú politiku skúma z hľadiska úrovne jej tvorby a realizácie, z hľadiska prístupu a z hľadiska podpory tvorby a dynamiky znalostí v regiónoch. Prípadové sondy do regiónov ekonomického jadra (Veľká Británia) a vidieckych regiónov (Francúzsko). Tvorba a realizácia takejto politiky v podmienkach ekonomiky Slovenska.