Stredné školy od 1. septembra 2012 - Cingelová, Zuzana
Sústavu stredných škôl na Slovensku tvorí: a) gymnázium, b) stredná odborná škola, c) konzervatórium. Organizácia a hodnotenie vyučovania na stredných školách. Diaľková forma štúdia. Externá forma štúdia na gymnáziách a stredných odborných školách. Štúdium na konzervatóriu.