Koho, kde a ako vzdelávať - Štaffa, Kamil
Čo majú robiť pracovníci ĽZ keď nemajú prostriedky, ale musia stále fungovať a poskytovať svoju podporu zamestnancom. Rozvojové programy vzdelávania a stanovenie si priorít. Rozsah, miesto a formy vzdelávacích programov. Efektivita práce a spokojnosť zamestnancov.