Celoživotné vzdelávanie - Tichý, Miroslav
Celoživotné vzdelávanie - definícia, ciele. Vzdelávacie inštitúcie. Akreditácia vzdelávacieho programu. Podmienky na vydanie potvrdenia o akreditácii. Potvrdenie o akreditácii vzdelávacieho programu. Oprávnené vzdelávacie inštitúcie. Kontrola dodržiavania podmienok akreditácie, vykonávajú ju zamestnanci ministerstva. Pokuty pri nedodržaní podmienok.