Združenie obcí -vzájomná spolupráca - Kašiar, Ján
Vzájomná spolupráca obcí. Formy a zásady spolupráce. Písomná forma zmluvy. Registrácia združenia obcí. Register združení obcí. Zrušenie združenia obcí. Medzinárodná spolupráca obcí. Prílohy.