Základné prvky novej európskej právnej úpravy koncesií - Holub, Dušan
EK zverejnila 20.12.2011 spolu s návrhom novej smernice o verejnom obstarávaní návrh novej smernice o udeľovaní koncesií. Definitívne znenie smernice bude známe až po skončení legislatívneho procesu na úrovni EÚ, ktorý sa má ukončiť v roku 2012. Členské štáty sú povinné transponovať smernicu do svojich právnych poriadkov do 30. 6. 2014.