Stres na pracovisku - nežiadúci jav - Šukalová, Viera
Stres je najznámejšou poruchou vznikajúcou v pracovnom procese. Rozlíšenie stresu podľa obsahového kritéria. Fyzické a fyziologické príznaky stresu. Psychologické príznaky. Behaviorálne príznaky. Najčastejšie rozlišujeme tri typy stresového správania. Stres môže byť príčinou chorôb a utrpenia.