Variabilní a fixní náklady z pohledu ekonomické teorie a podnikového ekonomického řízení - Lazar, Jaromír
Hodnotenie súčasného stavu legislatívy v oblasti riadenia na základe informácií a základné princípy vykazovania výsledku hospodárenia v súčasnom účtovníctve.