Ako vytvoriť novú organizačnú štruktúru - Uriga, Ján
Začiatok projektu, ktorý je zameraný na vytvorenie novej organizačnej štruktúry. Procesy reflektujúce súčasné i budúce potreby organizácie. Prístupy zamerané na stratégiu vedúcu k cieľovému stavu.