Suverénne fondy a ich transparentnosť - Bačišin, Vladimír
K vymedzeniu pojmu suverénny fond. Transparentnosť suverénnych fondov. Zdroje vytvárania suverénnych fondov. Klasifikácia suverénnych fondov z hľadiska cieľov ich vytvárania. Formy investícií suverénnych fondov na domácom a globálnom trhu.