Kouč - koučing - koučovanie - koučovací prístup - Kurhajcová, Jarmila
Odkiaľpochádza a čo to vlastne je koučing. Definícia, ktorá vychádza z International Coach Federation a jej obsah Slovenská asociácia koučov (SAKO) šíri a profesionalizuje v podmienkach Slovenska. Prístupy, realizácia a procesy koučingu.