Vliv demografických změn na pracovní trh - Halbrštát, Jiří
Na trhu práce dochádza k paradoxu, ktorý je frustrujúci ako pre ľudí hľadajúcich prácu, tak pre zamestnávateľov. Znižovanie počtu ľudí v produktívnom veku, stále menej vyhovujúca kvalifikačná štruktúra. Potrebných talentov je k dispozícii stále menej.